Versobering sport mogelijkheden tennis en geen beachvolley

Beste leden,

Helaas moeten wij u berichten dat wij vanuit de gemeente Duiven alsnog de opdracht hebben gekregen om de doorgevoerde sport mogelijkheden voor de volwassen tennisleden te wijzigen.

Per direct mag er geen dubbelspel meer gespeeld worden. Ook wordt dit voorlopig niet gehonoreerd met een toezichthouder. Dit houdt in dat er op de zondagochtend ook geen TOSS-morgen kan plaatsvinden.

Er mag alleen enkelspel gespeeld worden, waarbij er één uitzondering is: 2 op 2 vrij spelen (dubbelspel) is alleen mogelijk met personen uit hetzelfde huishouden die samen onder één dak wonen.

Dit blijft kracht tot in ieder geval 1 juni 2020 evenals het reserveren van de tennisbaan voordat je kunt tennissen.

Het verzoek aan de groepen die reeds gereserveerd hebben voor het dubbelspel het, om onderling af te spreken wie er gebruik wil maken van de gereserveerd tijd voor enkelspel en dit door te geven aan Jan van Sadelhoff (bij voorkeur per app).

Door deze wijziging zijn wij ook genoodzaakt om in ieder geval tot 1 juni 2020 het beachvolleybal stop te zetten.

De ontwikkelingen houden wij in de gaten en zullen wijzigingen met u communiceren.

Wij vinden het jammer dat wij deze versoberende maatregel moeten doorvoeren, maar willen wel gehoor geven aan de richtlijnen van de gemeente Duiven. Hopelijk draagt het bij aan positieve ontwikkelingen en kunnen we snel weer een stapje voorwaarts maken.

Wij vertrouwen op uw begrip.

Met sportieve groet, Bestuur s.v. Loo

X