Herko Engelsman en s.v. Loo nemen aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar na 3 jaar.

Na 3 seizoenen komt er aan het einde van dit voetbaljaargang een einde aan het dienstverband van Herko Engelsman met s.v. Loo.

Voor 2,5 jaar geleden zijn beide partijen met elkaar in zee gegaan en begonnen aan een uitdagend project. Als eerste doel werd een start gemaakt met het doorvoeren van verjonging in de gehele selectie. In het eerste seizoen leverde dit na een moeizame start van de competitie deelname aan de nacompetitie op met een zinderende wedstrijd tegen Spcl. Neede.

In het afgelopen seizoen werd het tweede doel promotie naar de 4 de klasse bereikt. Na het mislopen van het kampioenschap werd, wederom via nacompetitie nu in een duel tegen RKPSC, promotie behaald. Aan het derde doel handhaving in de 4 de klasse wordt nu door iedereen hard gewerkt.

Beide partijen zijn trots op elkaar wat er tot op heden allemaal bereikt is en dat beiden zich positief op de kaart hebben gezet. De onderlinge band met spelers, technische- en medische staf en bestuur is goed. Echter beide partijen zijn het met elkaar eens dat men ook open moet blijven staan, na een periode van 3 jaar aan het einde van het seizoen, voor vernieuwing, verandering en uitdaging.

Met vriendelijke sportgroet,

s.v. Loo
Jan van den Berg

X