Een Koninklijke onderscheiding bij s.v. Loo

Vandaag weer een heugelijke dag …. een Koninklijke onderscheiding bij s.v. Loo ๐Ÿงก๐Ÿงก
Jacqueline van Dijk, bestuurslid afdeling handbal s.v. Loo ๐Ÿ’™๐Ÿคen voorzitter HCL ๐Ÿ’™๐Ÿ’š, is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau ๐Ÿ‘‘
Diverse verenigingen en activiteiten kunnen altijd een beroep doen op Jacqueline.. hulp bij vieringen in het huidige Huis van Loo, zo is ze een vertrouwde stem tijdens de processie, ondersteunt ze vereniging Fidos om yoga te organiseren en gelukkig mogen wij als HCL en s.v. Loo ook nog steeds een beroep doen op Jacqueline.
Bij HCL nu in de rol als voorzitter en bij s.v. Loo als bestuurslid afdeling handbal. In tijden dat de handbalsport het lastig had, is Jacqueline er vol voor gegaan en is er in een mooie samenwerking met Sportclub Groessen de vereniging HCL ontstaan, waarbij de handbalsport voor beide dorpen gewaarborgd blijft! Bewonderingswaardig!
Voor s.v. Loo heeft Jacqueline een enorme staat van dienst… voor de afdeling handbal heeft ze eigenlijk alle rollen wel vervuld, zowel binnen als buiten het veld.
Onder andere als speelster, scheidsrechter, jeugdleider en begeleider van diverse sportkampen.
Wij wisten natuurlijk al lang dat wij een enorme topper in huis hebben en vonden het de hoogste tijd om ons Koningshuis hiervan op de hoogte brengen.
Jacqueline enorm bedankt voor je inzet. Dit is dik verdiend!
Op naar nog meer mooie jaren ๐Ÿ€
X